Volkan Demirel teknik adamlığa geri dönüyor: Yeni durağı herkesi şaşırttı

Volkan Demirel teknik adamlığa geri dönüyor: Yeni durağı herkesi şaşırttı

Hatayspor'dan ayrıldığı günden sonra yorumculuğa adım atan Volkan Demirel'in yeni durağı belli oldu. Genç teknik adamın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Son olarak Hatayspor'da görev alan ve Akdeniz ekibinden ayrıldığı günden bu yana yorumcu olarak ekranlarda görev alan genç teknik adam Volkan Demirel, yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Demirel'in yeni takımı herkesi şaşırttı.

Teknik adamlık kariyerine Fatih Karagümrük'te başlayan son olarak ise Hatayspor'da görev alan Volkan Demirel'in yeni durağı belli oldu.

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Futbolun 100'ü' adlı programda yorumcu olarak yer alan genç teknik adam, Michael Valkanis ile yollarını ayıran Adana Demirspor ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

Yeni teknik adam arayışına giren mavi-lacivertliler, teknik direktör Volkan Demirel ile görüşme gerçekleştirdi. Demirel ile fikir alışverişi yapan Adana Demirspor, büyük ölçüde anlaşma sağladı. Demirel, “Adana Demirspor ile görüş alışverişi yaptık” dedi.

Demirel ile mavi-lacivertli takımın büyük ölçüde anlaştığı kaydedilirken resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Bu sezon Süper Lig'deki 6 maçta 1 beraberlik ve 5 yenilgi alan Akdeniz ekibi topladığı 1 puanla Süper Lig'in son sırasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN