Vargas şov yaptı Sırbistan'ı rahat geçtik: Filenin Sultanları yoluna kayıpsız devam ediyor

Vargas şov yaptı Sırbistan'ı rahat geçtik: Filenin Sultanları yoluna kayıpsız devam ediyor

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin ikinci ayağında Sırbistan'ı 3-1 mağlup ederek ABD'de de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Melissa Vargas, aldığı 31 sayıyla maçın yıldızı oldu.

Antalya’da düzenlenen Milletler Ligi'nin ilk ayağında iki galibiyet ve iki yenilgi alan, dünyanın bir numaralı takımını yöneten Daniele Santarelli'nin A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD’ye ekonomik sınıfta uçurulması tartışma yaratmıştı. Ancak bu tartışmaların gölgesinde sahaya çıkan Filenin Sultanları, ABD’deki ilk maçında Almanya’yı 3-1 mağlup ederek moral buldu. İkinci rakip ise tanıdık bir ismin, VakıfBank’ın koçu Giovanni Guidetti'nin çalıştırdığı Sırbistan oldu.

ABD ile olan saat farkı nedeniyle Türkiye saatiyle 03.30’da başlayan karşılaşmada, Türkiye ilk sete hızlı bir başlangıç yaptı ve seti 25-18 kazandı. İkinci sette ise Sırbistan etkili oldu ve 19-12 öne geçti. Ancak Türkiye, muhteşem bir geri dönüşle seti 33-31 kazanarak skoru 2-0’a getirdi.

Üçüncü sette Sırbistan bu kez hata yapmadı ve seti 25-21 alarak durumu 2-1’e getirdi. Ancak dördüncü sette Türkiye, rakibine fırsat tanımadı ve seti 25-21 kazanarak maçı 3-1'lik skorla tamamladı.

'TURNUVA UZUN LÜTFEN DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN'

Karşılaşmanın yıldızı, 31 sayı ile oynayan ve ikinci sette attığı ace ile topun hızını 104 kilometreye ulaştıran Küba asıllı milli voleybolcu Melissa Vargas oldu. Vargas, maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Maç sonunda kaptan Eda Erdem, “Gecenin bu saatinde bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Yavaş yavaş ritmimizi bulmaya çalışıyoruz. Turnuva uzun, lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Çok teşekkür ederiz” diyerek taraftarlara teşekkür etti.

Filenin Sultanları, ABD’deki ikinci maçlarında da galibiyetle ayrılarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN