Trabzonspor'a 24 milyon euroluk savunmacı! Fırtına bombayı patlatıyor...

Trabzonspor'a 24 milyon euroluk savunmacı! Fırtına bombayı patlatıyor...

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor, 24 milyon euroluk savunmacının transferi için harekete geçti.

Süper Lig'de başarısız bir sezonu geride bırakan Trabzonspor, yaz transfer sezonuna hızlı bir giriş yapmayı hedefliyor. Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, 24 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Geçtiğimiz sezon savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor, yaz transfer döneminde önceliğini bu pozisyona verdi. Savunma hattına lider bir stoper takviyesi yapmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, gözünü İspanya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Trabzonspor, İspanyol devi Atletico Madrid ile yollarını ayıracak olan 33 yaşındaki Karadağlı stoper Stefan Savic'i kadroya katmayı planlıyor. Karadeniz ekibi, tecrübeli savunma oyuncusunun 4 milyon euruoluk maaş beklentisinde indirime gitmesini bekliyor.

33 yaşındaki savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon İspanyol devinde 33 karşılaşmada görev aldı. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan savunma oyuncusu özellikle hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkatleri üzerine çekiyor. 33 yaşındaki stoper için bugüne dek toplamda 24 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fenerbahçe ibreyi Savic'e çevirdi - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN