Trabzonspor Wien'e 2-0 mağlup olarak Avrupa Lig'ine veda etti! Bir Abdullah Avcı klasiği...

Trabzonspor Wien'e 2-0 mağlup olarak Avrupa Lig'ine veda etti! Bir Abdullah Avcı klasiği...

Rapid Wien'e 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Avrupa'daki başarısız sonuçlarına bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli teknik adam, Wien yenilgisi sonrasında bordo-mavili taraftarlar tarafından istifaya davet edildi.

FURKAN UZUN

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Avusturya'nın vasat takımı Rakip Wİen'in konuğu olan Trabzonspor, rakibine 2-0 mağlup olarak tura veda etti. Abdullah Avcı, yönetiminde Avrupa'da başarısız sonuçlara imza atan bordo-mavili ekip, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Geçen hafta evinde 0-1 mağlup olduğu Rapid Wien'e 2-0 mağlup olan Trabzonspor, Avrupa Ligi'ne veda etti. Sezona kötü bir başlangıç yapan Karadeniz ekibinde Abdullah Avcı'nın oyun ve oyuncu tercihleri bordo-mavili taraftarların tepkisini çekti.

Tecrübeli teknik adam Trabzon'da oynan ilk maç ve Sivas deplasmanının ardından Wien'de de istifaya davet edildi.

9855591.jpg

AVCI AVRUPA'DA SINIFTA KALDI

Başakşehir ve Beşiktaş'ta görev aldığı dönemlerde Avrupa'da başarısız sonuçlara imza atan Avcı, Trabzonspor'da Avrupa'daki performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Avcı, Başakşehir'de görev aldığı dönemde 18 karşılaşmada yalnızca 3 galibiyet elde ederken 8 kez sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde ise Avrupa'da görev aldığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 5 yenilgi almıştı.

Özellikle Avrupa'da başarısız sonuçlara imza atan Avcı Trabzonspor'da aynı performansı sergiledi. Avcı, Trabzonspor'da 17 Avrupa karşılaşmasında görev alırken bu karşılaşmalarda toplamda 7 galibiyet, 9 yenilgi elde etti.

Wien yenilgisi sonrasında bordo-mavili taraftarlar Avcı'yı istifaya davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN