Trabzonspor bombayı patlatıyor! Başkan Ertuğrul Doğan harekete geçti: 17 milyon euroluk orta saha...

Trabzonspor bombayı patlatıyor! Başkan Ertuğrul Doğan harekete geçti: 17 milyon euroluk orta saha...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, 17 milyon euroluk orta saha için kolları sıvadı. Başkan Ertuğrul Doğan, bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'de başarısız bir sezon geçirerek şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk yarışı vermeyi hedefliyor. Bordo-Mavili ekibin başkanı 17 milyon euroluk orta saha için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde orta sahasını güçlendirme kararı alan Trabzonspor, gözünü İngiltere'ye dikti. Geride bıraktığımız sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Karadeniz ekibinin Başkanı Ertuğrul Doğan, 17 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Kontraspor'dan Onur Nizamoğlu'nun aktardığına göre; Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Karadeniz ekibi İngiliz ekibi Leicester City ile olan sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi'yi gündemine aldı.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın bu oyuncunun transferiyle bizzat ilgilendiği öne sürüldü. Bordo-Mavili ekibin, Nijeryalı orta saha oyuncusuna 2.5 milyon euro net maaş 3,5 milyon euro da imza ücreti teklif ettiği öne sürüldü.

Wilfred Ndidi - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt​​​​​​​

Güncel piyasa değeri 16 mi​​​​​​​lyon euro olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek 17 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon 16 karşılaşmada forma şansı bulurken takımına 6 gol 6 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN