Sürpriz anlaşma! Galatasaray'ın eski hocası dünya devinin başına geçiyor...

Sürpriz anlaşma! Galatasaray'ın eski hocası dünya devinin başına geçiyor...

Genç teknik adam Xavi ile yollarını ayırma kararı alan Barcelona, Galatasaray'ın eski teknik adamın takımın başına geçirme kararı aldı.

İspanyol teknik adam Xavi'nin sezon sonunda takıma veda edeceğini açıklamasının ardından yeni teknik adam arayışlarına başlayan Barcelona, sürpriz bir hamleye imza attı. İspanyol devi, Galatasaray'ın eski teknik adamını takımın başına getirme kararı aldı.

Sezon sonunda Xavi ile yollarını ayıracak Barcelona, yeni teknik adam arayışlarına şimdiden başladı. İspanyol ekibi, Galatasaray'ın eski hocasını takımın başına geçirmek için kolları sıvadı.

Medyatava'nın İspanyol basınından aktardığına göre; Barcelona Başkanı Joan Laporta, kulübün efsane ismi Frank Rijkaard ile temasa geçti. İspanyol ekibinin Hollandalı teknik adam ile görüşmelerini sürdürdüğü tecrübeli teknik adamın da Barcelona'ya geri dönmeyi istediği ileri sürüldü.

2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında Galatasaray'ı çalıştıran Hollandalı teknik adam, sarı-kırmızılı ekibin başında 67 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 37 galibiyet 15 beraberlik ve 15 yenilgi elde ederek 1,88 puan ortalaması yakalamıştı.Rijkaard expected to leave Barca | Football News | Sky Sports

61 yaşındaki teknik adam son olarak 2013 yılında Suudi Arabistan'ı çalıştırmıştı. Hollandalı teknik adamın yeşil sahalara geri dönmek istediği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN