Süper yıldızların gözyaşları sel oldu: Ronaldo'dan sonra Messi de ağladı

Süper yıldızların gözyaşları sel oldu: Ronaldo'dan sonra Messi de ağladı

EURO 2024 ve COPA America'da heyecan sona erdi. Cristiano Ronaldo, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kaçırdığı penaltının ardından gözyaşlarına hakim olamazken; Lionel Messi ise finalde talihsiz bir şekilde sakatlanmasının etkisiyle adeta hıçkıra hıçkıra ağladı.

Sporseverler, bu yaz futbola doydu. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ve COPA Amerika heyecanı yaklaşık 1 ay boyunca izleyenlere birbirinden güzel anlar yaşattı.

RONALDO'DAN TATSIZ VEDA

Portekiz-Slovenya maçında penaltı kaçıran Ronaldo ağladı - EURO 2024

İspanya, EURO 2024'te tarihi bir şampiyonluk elde ederken; turnuva aynı zamanda Cristiano Ronaldo'nun vedasına da sahne oldu. Türkiye ile aynı grupta yer alan Portekiz, son 16 turunda Slovenya ile eşleşti. Slovenya'yı seri penaltı atışlarından 3-0 yenerek çeyrek finale yükselen Portekiz'de maç içinde bir penaltı atışından yararlanamayan Cristiano Ronaldo gözyaşlarına boğuldu. Kaçırdığı penaltı nedeniyle çok üzülen Ronaldo, takım arkadaşları kendisini teselli etmeye çalıştı.

Seri penaltılara giden mücadelede ilk penaltı atışını kullanan Ronaldo, bu kez Oblak'ı geçerek fileleri havalandırdı ve tribünlere dönerek özür mahiyetinde bir hareket yaptı.

39 yaşında olmasına rağmen hırsından hiçbir şey kaybetmemiş olan Cristiano Ronaldo, çeyrek finalde Fransa engeline takılarak turnuvaya veda etti. Ronaldo, EURO 2024'ü gol sevinci yaşayamadan tamamladı. Portekizli yıldız böylelikle kariyerinde ilk kez bir büyük turnuvada fileleri sarsamamış oldu.

MESSI DE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Kupa Amerika (Copa America) finalinde son şampiyon Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi.

Karşılaşma golsüz eşitlikle devam ederken futbolseverleri sarsan bir sakatlık meydana geldi. Copa America'da 5. kez final oynayan tarihteki ilk futbolcu olan Lionel Messi, 65. dakikada sakatlandı. İlk yarıda ayağına bir darbe alan Messi, 65. dakikada ise zeminin azizliğine uğrayarak kendisini yere bıraktı. Yıldız futbolcu, yaşadığı bu sakatlığın ardından oyuna devam edemedi.

Sakatlığı için oyundan çıkan Lionel Messi, yedek kulübesinde dakikalarca ağladı. Arjantinli yıldızı, takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı.


Lionel Messi'nin sakatlığına rağmen Arjantin, Kolombiya'yı yenmeyi başardı ve 16 şampiyonlukla Copa America tarihinin en çok şampiyonluk yaşayan takımı oldu. Lionel Messi önderliğinde üst üste ikinci zaferini elde eden Tangocular, son 3 senede 4 büyük turnuvayı da zirvede tamamladı.

Lionel Messi, COPA America'yı 1 golle noktaladı.

Futbol tarihinin en büyük efsanelerinden Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin, 2026 yılında ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'nda boy göstermeleri ve turnuvanın ardından futbolu bırakmaları bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN