Fenerbahçe KAP'a bildirdi: Mourinho'nun maaşı belli oldu

Fenerbahçe KAP'a bildirdi: Mourinho'nun maaşı belli oldu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Jose Mourinho ile iki yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi. Mourinho, yıllık 10.5 milyon Euro kazanacak.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, dünya futbolunun önde gelen teknik direktörlerinden Jose Mourinho'yu kadrosuna katarak büyük bir transfere imza attı. Sarı-lacivertli kulüp, deneyimli teknik adamla iki yıllık anlaşma sağlandığını ve sözleşme detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

YILLIK 10.5 MİLYON EURO GARANTİ ÜCRET

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Mourinho'nun 2024-2025 ve 2025-2026 futbol sezonlarında Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın teknik direktörlüğünü üstleneceği belirtildi. Anlaşmanın detaylarına göre, Portekizli teknik direktör yıllık 10.5 milyon Euro garanti ücret alacak.

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklamanın tam metni şu şekilde:

"Şirketimiz, 2024-2025 ve 2025-2026 futbol sezonları Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile sezonluk 10.500.000 Avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN