Sivasspor maçına saatler kala... Trabzonspor'da iki oyuncu kadro dışı bırakıldı: Avcı'dan tepki toplayan karar!

Sivasspor maçına saatler kala... Trabzonspor'da iki oyuncu kadro dışı bırakıldı: Avcı'dan tepki toplayan karar!

Süper Lig'de yarın akşam deplasmanda Sivasspor'un konuğu olarak yeni sezonu açacak olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, sürpriz bir karara imza atarak iki oyuncuyu karşılaşmanın kamp kadrosuna almadı.

Trendyol Süper Lig'de 2024-205 sezonunun ilk karşılaşmasında yarın akşam deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da zorlu karşılaşmanın kamp kadrosunu belli oldu. Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, iki oyuncuyu karşılaşmanın kamp kadrosuna almayarak dikkat çekici bir hamleye imza attı.

Geçtiğimiz hafta perşembe akşamı evinde ağırladığı Avusturya ekibi Rapid Wien karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyarak sahadan yenilgiyle ayrılan ve tur ümidini zora sokan Trabzonspor'da Sivasspor karşılaşmasının kamp kadrosu belli oldu.

4 MİLYON EURO YATIRIM YAPILDI

Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, 2022 yılının yaz transfer döneminde 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Umut Bozok ile geçen yıl yaz transfer döneminde 2,05 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Rayyan Baniya'yı karşılaşmanın kamp kadrosuna almayarak tepki çeken bir karara imza attı.

Avcı ayrıca 2022 yılında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Maxi Gomez ile geçen sezon U19 Süper Lig'inde gol kralı olan genç yetenek Poyraz Efe Yıldırım'ı da karşılaşmanın kadrosuna almadı.

Avcı'nın toplamda 4 milyon euro bonservis bedeli ödenerek takıma dahil edilen iki oyuncuyu yeni sezonun ilk karşılaşması öncesinde kadro dışı bırakması bordo-mavili taraftarların tepkisine neden oldu. Özellikle sosyal medyadaki taraftarlar bu kararı nedeniyle Avcı'yı eleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN