Sezonu beraberlikle açan Trabzonspor'da Avcı bir kez daha istifaya davet edildi! Sivas'ta 'Avcı İstifa' sesleri

Sezonu beraberlikle açan Trabzonspor'da Avcı bir kez daha istifaya davet edildi! Sivas'ta 'Avcı İstifa' sesleri

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Süper Lig'de yeni sezonu Sivasspor deplasmanında açtı. Bordo-mavili ekip, 90 dakika boyunca etkisiz bir oyun ortaya koyarken Karadeniz ekibini taraftarları Abdullah Avcı'yı bir kez daha istifaya davet etti.

Geçen hafta UEFA Avrupa Ligi'nde Avusturya ekibi Rapid Wien'e 0-1 mağlup olarak tur şansını zora sokan Trabzonspor, Süper Lig'de yeni sezonu Sivas'ta açtı. Sivasspor'un konuğu olan bordo-mavili ekip, etkisiz bir oyun ortaya koyarak sezona iki puan kaybıyla başladı. Bordo-mavili taraftarlar maçın ardından Abdullah Avcı'yı istifaya çağırdı.

Trabzon'da oynanan Rapid Wien yenilgisinin ardından stadyumdaki bordo-mavili taraftarlar tarafından istifaya davet edilen Abdullah Avcı, bu kez de Sivas'ta istifaya davet etti.

TARAFTARLAR AVCI'YI BİR KEZ DAHA İSTİFAYA DAVET ETTİ

0-0 sona eren Sivasspor- Trabzonspor karşılaşmasının ardından konuk takımın tribünlerinden 'Avcı İstifa' sesleri yükseldi.

Karadeniz ekibinin tecrübeli teknik adamı ayrıca sosyal medyadaki taraftarların da tepkisini çekti. Birçok taraftar sosyal medyada 'Avcı İstifa' paylaşımına imza atarak deneyimli teknik adama istifa çağrısında bulundu.

Öte yandan karşılaşmanın öncesinde bordo-mavili takım otelden ayrılırken bir taraftar Abdullah Avcı'ya sitem ederek "Samsun'dan yan pas izlemeye gelmedik' şeklinde seslendi. O anlar sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN