Salih Yıldız'dan olimpiyat 5'inciliği

Salih Yıldız'dan olimpiyat 5'inciliği

Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi judo erkekler 60kg'da temsil eden sporcumuz Salih Yıldız, bronz madalya karşılaşmasında Japonya'dan Ryuju Nagayama'ya mağlup olarak olimpiyatları 5'nci sırada tamamladı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları judo erkekler 60 kiloda milli sporcu Salih Yıldız, bronz madalya müsabakasında Japon Ryuju Nagayama’ya kaybetti ve olimpiyatlarda 5. oldu.

Salih Yıldız bronz madalya maçına çıkacak- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Paris 2024 Olimpiyatları Oyunları’nın ilk gününde milli judocu Salih Yıldız 60 kilo bronz madalya müsabakasında Japon judocu Ryuju Nagayama ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Nagayama’ya mağlup olan Yıldız, olimpiyatları 5. sırada tamamladı.

Milli judocu, son 16 turunda Jamaikalı Ashley McKenzie’yi, çeyrek finalde de Gürcistanlı Giorgi Sardalashvili’yi yenerken, yarı finalde ise Fransız Luka Mkheidze’ye kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN