Razvan Lucescu: Galatasaray şanslıydı

Razvan Lucescu: Galatasaray şanslıydı

Galatasaray'a 3-1 mağlup olan PAOK'ta teknik adam Razvan Lucescu, şansın sarı-kırmızılı ekipten yana olduğunu vurgulayarak Galatasaray kendi sahasında ve taraftarı önünde oynadığı için şanslıydı" diye konuştu.

FURKAN UZUN

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray Yunan ekibi PAOK ile karşılaştı. Aslan, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılırken Yunan ekibinin patronu Lucescu, şansın Galatasaray'dan yana olduğunu vurguladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında KARAR'IN "16 maç sonra ilk defa yenildiniz. Bunun nedeni Galatasaray ile aranızdaki kalite farkı mıydı, nerede yanlış yaptığınızı düşünüyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Lucescu, kazanmak için her şeyi yaptıklarını vurguladı.

Galatasaray'ın iç sahada oynadığı için şanslı taraf olduğunu vurgulayan Yunan ekibinin Rumen teknik adamı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Galatasaray şu anda öz güvenli ve iyi bir dönemde. Fenerbahçe derbisini kazandıktan sonra öz güvenleri de artmış. Kolay bir karşılaşma değildi. İyi pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. İyi bir maçtı. Galatasaray kendi sahasında ve taraftarı önünde oynadığı için şanslıydı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN