Osayi için dev teklif! Tam 20 milyon euro..

Osayi için dev teklif! Tam 20 milyon euro..

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Sarı-Lacivertli ekibin kilit isimleri arasında yer alan 26 yaşındaki futbolcu için İngiltere ve Almanya'dan teklifler yapıldı.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Bright Osayi-Samuel'in talipleri artıyor. 26 yaşındaki futbolcu için geçtiğimiz sezondan bu yana Avrupalı kulüpler Sarı-Lacivertlilerin kapısını çalarken, en ciddi teklif İngiltere ve Almanya'dan geldi. 30 Haziran 2025'te Kanarya ile sözleşmesi sona erecek olan Nijeryalı futbolcu için Fenerbahçe yeni bir sözleşme yapmaya hazırlanıyor. Yapılacak yeni sözleşmenin ardından sezon sonunda Osayi ayrılmak isterse Sarı-Lacivertliler teklifleri değerlendirme kararı alacak. Öte yandan 26 yaşındaki futbolcu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.o2.jpgİngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace, Osayi-Samuel'i kadrosuna katmak istiyor. Palace teknik direktörü Oliver Glasner'in yakından ilgilendiği Nijeryalı sağ bek için Sarı-Lacivertlilere teklif yapan İngiliz kulübü yetkilileri, Kanarya'ya 20 milyon euroluk bir teklif sundu. Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho tarafından takımın değişilmez oyuncuları arasında yer alan Osayi, Sarı-Lacivertlilerle geçireceği sezonun ardından bu teklifle alakalı kararını verecek. Ayrıca Nijeryalı yıldız futbolcu için Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'ta oyuncunun durumunu sordu. Sezon sonuna kadar bekleme kararı alan Alman ekibi yetkilileri, Osayi için Haziran 2025'te girişimlerde bulunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN