Oosterwolde'ye yakın takip: Twente maçına gözlemci gönderiyorlar..

Oosterwolde'ye yakın takip: Twente maçına gözlemci gönderiyorlar..

Fenerbahçe'nin etkili isimleri arasında yer alan Jayden Oosterwolde'nin talipleri gün geçtikçe artıyor. Hollandalı futbolcuyu birçok Avrupa kulübü gözlemcisi Twente maçında takip edecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde Twente deplasmanına konuk olan Fenerbahçe'de gözler Jaden Oosterwolde'ye çevrildi. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde birçok Avrupa kulübü tarafından transfer edilmek istenen 23 yaşındaki futbolcu için gelen teklifleri Sarı-Lacivertliler reddetmişti.

2.jpg

Twente ile oynanacak maç için Hollanda'ya gözlemci gönderen Avrupa kulüpleri, Oosterwolde'yi yakından takip edecek. Öte yandan 23 yaşındaki sol bek için milli takım kapısı açılıyor. Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Ronald Koeman, maçı yerinde takip ederek Oosterwolde'nin son durumunu gözlemleyecek. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan milli maçlarda 23 yaşındaki futbolcunun Hollanda Milli Takımı'na çağrılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN