Onuachu ve Weghorst olmadı! Abdullah Avcı sağ gösterip sol vurdu. Trabzonspor'a 1.91'lik dev golcü

Onuachu ve Weghorst olmadı! Abdullah Avcı sağ gösterip sol vurdu. Trabzonspor'a 1.91'lik dev golcü

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda transfer mesaisine devam eden bordo-mavililerde peş peşe transfer haberleri geliyor. Uzun süredir forvet arayışında olan Karadeniz ekibinden beklenen haber geldi. Onuachu ve Weghorst olmadı! Abdullah Avcı sağ gösterip sol vurdu. Trabzonspor'a 1.91'lik dev golcü. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Özellikle forvet hattı için Onuachu'nun peşinde dolaşan bordo-mavililerden beklenmedik bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Onuachu ve Weghorst olmadı! Abdullah Avcı sağ gösterip sol vurdu. Trabzonspor'a 1.91'lik dev golcü.

ONUACHU VE WEGHORST OLMADI

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde forvet arayışı devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fotospor'da yer alan habere göre Paul Onuachu ve Wout Weghorst’a işler yolunda gitmeyen Trabzonspor, rotayı İspanya’ya kırdı. Bordo-mavililer Real Sociedad'den ayrılması gündemde olan 1.91'lik Nijeryalı forvet oyuncusu Sadiq Umar’a teklif yaptı.

yeni-proje-2024-08-14t031346-833.jpg

ABDULLAH AVCI SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU! TRABZONSPOR'A 1.91'LİK DEV GOLCÜ

Sociedad'ın 2022 sezonu başında Las Palmas'tan 20 milyon Euro'ya aldığı ve geçen sezon başında herkesi peşinden koşturan Sadiq bu sezon bir anda kulübede unutulan bir isim oldu. Sociedad, Nijeryalı dev yıldızını gönderip yerine Chelsea'den Datro Fofana ya da FC Kopenhag'dan Orri Óskarson'u transfer etmek istiyor. 5 gün öncesine kadar Sadiq'la ilgilenen tek akım Serie A'dan Genoa idi.

yeni-proje-2024-08-14t031403-357.jpg

Atalanta'ya giden Retegui'nin yerine Sadiq'i isteyen Genoa'yla ilgili o tarihten sonra bir daha transfer haberi çıkmayınca Trabzonspor'un bu transferde yalnız kaldığı iddia edilebilir. Bordo-mavililer kısa süre içince forvet transferini sonuçlandırmak istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ise bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN