Mourinho bombayı patlattı! Fenerbahçe 35 milyon euroluk süper yıldız için tek kuruş ödemeyecek...

Mourinho bombayı patlattı! Fenerbahçe 35 milyon euroluk süper yıldız için tek kuruş ödemeyecek...

Jose Mourinho yönetiminde yıldız futbolcuları kadrosuna katmayı hedefleyen Fenerbahçe, gözünü 35 milyon euroluk süper yıldıza dikti. Kanarya, dünya yıldızı için tek kuruş ödemeyecek.

Portekizli futbol efsanesi Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak dünyanın gündemine oturan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Fred'in yanına üst düzey bir orta saha transferi yapmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 35 milyon euroluk yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Mourinho yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, transfer operasyonuna başladı.

Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'deki şampiyonluk sayısını 20'ye çıkartmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 35 milyon euroluk süper yıldızın transferi için kolları sıvadı.

Takvim'de yer alan habere göre; Sarı-lacivertli ekip, İtalyan devi Juventus formasını terleten Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot transferi için kolları sıvadı. Kanarya'nın 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için menajeriyle ilk teması kurduğu öne sürüldü.Adrien Rabiot neden sözleşmesini uzatmadı? Galatasaray'a transfer olasılığı | Transfermarkt

Juventus ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Fransız orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon 35 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 3 asiste imza attı.

39 yaşındaki orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 452 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 47 gol 32 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN