Mbappe'den 'Arda Güler' yorumu: O bir yıldız

Mbappe'den 'Arda Güler' yorumu: O bir yıldız

Arda Güler ile birlikte antrenman yapmaya başlayan Mbappe, Türk yıldıza hayran kaldı. Güler'e övgü dolu sözlerler söyleyen Mbappe, "O bir yıldız, vizyonu olağanüstü" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'de takımla çalışmalara katılan yeni transfer Kylian Mbappe, Arda Güler hakkında konuştu.

Mbappe'yi de kendisine hayran bırakan Arda Güler, sakatlıkları atlattıktan sonra Pintus'la yaptığı çalışmanın meyvelerini almaya başladı ve vücudundaki kas kütlesi arttı. Arda Güler, Real Madrid taraftarlarının gözünde Mbappe'den bile daha çok heyecan uyandırıyor.

yeni-proje-10.jpgMbappe

İspanya'da yayın yapan Defensa Central'in haberine göre; teknik direktör Carlo Ancelotti, dün yapılan antrenmanda Arda Güler - Vinicius Junior - Kylian Mbappe üçlüsünü ileri uçta denedi.

Arda'nın pasında topla buluşan Mbappe, topu ağlara gönderdi. Haberde Mbappe'nin 19 yaşındaki oyuncuya, "Senin çok yeteneğin var, beni şaşırttın..." dediği öne sürüldü.

İspanyol basınının aktardığına göre sezona formda bir şekilde başlayan Arda Güler'le ilgili konuşan Mbappe, "O bir yıldız, vizyonu olağanüstü" yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN