Liverpool’un eski hocasından olay itiraf. Messi’yi paramparça et!

Liverpool’un eski hocasından olay itiraf. Messi’yi paramparça et!

Liverpool’un Eski hocası John Achterberg’den Lionel Messi hakkında olay yorumlar! Messi, bu işe çok kızacak…

Liverpool’un eski kaleci antrenörü John Achterberg, Lionel Messi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Achterberg, Liverpool’dan Al Ettifaq’a transfer olduktan sonra, Kırmızılıların 2019’da Şampiyonlar Ligi zaferine giden yolda Barcelona’ya karşı oynadığı maçla ilgili deneyimlerini paylaştı.

ACHTERBERG, MESSİ VE RONALDO KARŞILAŞTIRMASI YAPTI

53 yaşındaki antrenör, Cristiano Ronaldo yerine Lionel Messi’yi tercih ettiğini açıkça belirtti. Ancak, Şampiyonlar Ligi’ndeki Barcelona maçına değinirken Messi’nin Andy Robertson ile olan mücadelesine dikkat çekti.

img-9859.jpeg

MESSİ VE ANDY ROBERTSON MÜCADELESİ

Football Historian Podcast’inde konuşan Achterberg, “Onunla oynadığımızda onun dalgıç bir oyuncu olduğunu düşündüm. Messi sahadayken ve Robbo’nun onu parçalaması hoşuma gitti. Bu yüzden şöyle düşündüm: ‘Paramparça et onu!’ Gerçekten inanılmaz bir maçtı ve kazanmak müthiş bir histi,” dedi.

img-9860.jpeg

2019 ŞAMPİYONLAR LİGİ ZAFERİ

Achterberg, 2019’da eski Barcelona yıldızından hayal kırıklığına uğramış olabilir, ancak Messi’nin büyüsüne ilk elden tanıklık etti.

Messi, ilk maçta iki gol atarak etkileyici bir performans sergiledi, ancak Liverpool’un geriden gelip 4-0 kazanarak finale yükselmesiyle Anfield’da kalbi kırıldı.

MESSİ VE ACHTERBERG’İN MEVCUT DURUMU

Beş yıl sonra hem Lionel Messi hem de John Achterberg hala sahada ve saha dışında başarılı kariyerlerine devam ediyor. Arjantinli süperstar, Inter Miami’nin Major League Soccer’daki önemli bir parçası olmaya devam ederken, Achterberg, Al Ettifaq’ın yeni sezona hazırlanması için Suudi Arabistan’da Liverpool efsanesi Steven Gerrard ile birlikte çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN