Kulüp başkanı futbolcularını topa tuttu: ''Oyuncularım şike yapıyor!''

Kulüp başkanı futbolcularını topa tuttu: ''Oyuncularım şike yapıyor!''

Futbol dünyasında ezber bozacak bir açıklama yapıldı. İtalya Serie B ekiplerinden Calcio Lecco Başkanı Di Nunno, oyuncularını şike yapmakla suçladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Futbol dünyasında ezber bozan bir açıklama yapıldı. Geçmiş dönemlerde şike yüzünden Avrupa'da büyük sorunlar yaşayan İtalya futbolu, Serie B ekiplerinden Calcio Lecco Başkanı Di Nunno'nun açıklamalarını konuşuyor.

di-nunno-lecco.jpg 29 hafta sonunda Serie B'nin son sırasına demir atan Calcio Lecco'nun bir alt lige düşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kulüp başkanı Paolo Di Nunno ise yaptığı açıklamada futbolcularını şu sözlerle suçladı:

"Sonuçlar artık umurumda değil çünkü artık küme düşmeye mahkumuz. Ben başka bir şeyden endişe ediyorum. Bugün hala maçlar satılıyor, şike yapılıyor. Ben de oyuncularımın garip hareketlerinden korkuyorum. Umarım herkesin telefonları incelenir."

Calcio Lecco, ligde oynadığı son 3 maçta da sahadan yenilgiyle ayrılan taraf oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN