İlk 10'da tek Türk takımı var! UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk oranları belli oldu

İlk 10'da tek Türk takımı var! UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk oranları belli oldu

Avrupa Ligi'nde yeni format bu akşam hayata geçecek. Bu sezon üç Türk takımı Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Avrupa Ligi'ndeki şampiyonluk şansları belli oldu. İşte UEFA Avrupa Ligi'ndeki takımların şampiyonluk şanları...

UEFA Avrupa Ligi'nde yeni sezon bu akşam başlayacak. Galatasaray, evinde Yunan ekibi PAOK ile karşılaşacak. Diğer temsilcilerimizden Beşiktaş yarın akşam Ajax'a konuk olacak Fenerbahçe ise Kadıköy'de Union Saint-Gilloise ile mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında serüven bu akşam başlayacak. Avrupa Ligi'nde takımların kupaya ulaşma ihtimalleri belli olurken ilk 10'da tek Türk takımı yer aldı.

Football Meets Data, Avrupa Ligi'nde şampiyon olma şansı en yüksek takımları açıkladı. İşte UEFA Avrupa Ligi'ndeki takımların şampiyonluk şanları...

31- BEŞİKTAŞ - %0.3

13- FENERBAHÇE - %3

10- Eintracht Frankfurt - %4

9- Real Sociedad - %4

8- GALATASARAY - %5

7- Slavia Prag - %6

6- Lazio - %7

5- Athletic Bilbao - %7

4- Manchester United - %8

3- Roma - %9

2- Tottenham Hotspur - %9

1- Porto - %10

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN