Ilıcalı isyan etti: "Fenerbahçe olarak adalet istiyoruz"

Ilıcalı isyan etti: "Fenerbahçe olarak adalet istiyoruz"

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun ılıcalı, Süper Lig'de yapılan hakem hatalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yaşananlara isyan eden Ilıcalı, Fenerbahçe olarak adalet istediklerini ifade etti.

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor ile oynadıkları maçın ardından hakem hatalarına değineceğini belirten Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Ülker Stadı'nda açıklamalarda bulundu. Sarı-Lacivertli ekip olarak hem adaletten yana olduklarını söyleyen Ilıcalı, "Bugün gri alan üzerinde bir konuşma yapmayacağım, her şeyi net bir şekilde ortaya koyacağım. Kimse laf kalabalığı yapıp, konuşmayı bir yere çekmeye çalışmasın. Bizim şu an anlatacağımız somut konularla ilgili cevap veren versin.

ac.jpg

2 sene önce Fenerbahçe lige yine iyi başlamıştı ve bir anda bir Galatasaray maçı sonrasında Galatasaraylı bir yönetici sonradan özür dilemesine rağmen 'ligi bitirtmeyiz' diye bir açıklamada bulundu. Sonra bu tehdit üzerine Türkiye'de bazı gelişmeler olup da defalarca Fenerbahçe'nin hakkı yendi mi? Yendi. Galatasaray cephesi 'bu konuları niye geriyorsunuz, futbolu niye bu kadar geriyorsunuz?' diye açıklamalar yaptı.

10117948.jpg

Böyle diye diye ligi bitirdiler. Galatasaray'ın Trabzonspor maçı sonrasında Dursun Özbek'in açıklaması var, 'hayatımda gördüğüm en kötü hakem' diye bir söylemi var. Hakem hocalarımız, 'Galatasaray'ın aleyhine bir hakem hatası yok diye' söylüyor. Fenerbahçe'mizin her türlü puanı gasp ediliyor, bilmeyenler için rakamsal olarak gidip bakabilirsiniz. 3 sarı karta 15 sarı kart gibi orantısızlıklar mevcutken, yerli hakem istiyoruz açıklaması yapılıyor.

10134525.jpg

Galatasaray-Fenerbahçe maçında haksız kırmızı kart görüyoruz, Torreira da Galatasaray tribünlerine sevinç hareketi yapıyor. Bütün hakem yorumcularının ortak hep beraber verdiği karara göre, Galatasaray'a bu sene gösterilmeyen sarı kart sayısı 7 haftada 14. İtirazı olan varsa bana desin ki 'aslında 13' desinler ama 12 diyemezler. Fenerbahçe'ye gösterilmeyen 1, Beşiktaş'ta 1" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN