İddialar gittikçe korkunçlaşıyor: Galatasaray yöneticisi kulübü dolandırdığı parayla otel aldı

İddialar gittikçe korkunçlaşıyor: Galatasaray yöneticisi kulübü dolandırdığı parayla otel aldı

Galatasaray yönetimiyle ilgili ortaya atılan iddialar gittikçe korkunçlaşıyor. Karaborsa biletlerden elde edilen kazancın bazı yöneticilere gelir sağladığı ifade edilirken, yöneticilerin de aralarında olduğu bazı kişilerin savcılığa ifade verdiği ortaya çıktı. İşte, Galatasaray camiasında büyük yankı uyandıran o iddiaların detayları…

ESMAGÜL KOÇAK

Galatasaray’da karaborsa bilet satışı iddiaları gündemden düşmüyor. Gazeteci Fatih Altaylı, bu konuyla ilgili olarak Galatasaray yönetimini hedef alarak, yöneticilerin aralarında olduğu bazı kişilerin savcılığa ifade verdiğini, ayrıca elde edilen gelirle bir yöneticinin otel satın aldığını öne sürdü.

KARABORSA BİLET SORUŞTURMASI GENİŞLİYOR

Geçtiğimiz dönemde Galatasaray Divan Kurulu’nda Hayri Kozak’ın gündeme taşıdığı iddialarla başlayan süreç, gazeteci Fatih Altaylı'nın açıklamalarıyla farklı bir boyuta taşındı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, iddiaların kendilerine zarar verdiğini belirterek konuyu kapatmak istese de Altaylı, karaborsa bilet gelirlerinin bazı yöneticilere kazanç sağladığını ve bu paralarla otel satın alındığını ifade etti. Altaylı'nın sözleri kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

yeni-proje-40.jpg

BAŞKAN ÖZBEK'İN İDDİALARI YANITSIZ KALMADI

Başkan Özbek, Divan Kurulu’nda yaptığı konuşmada iddiaları reddederken, gerekli tüm araştırmaları yürüttüklerini ve sürecin kısa sürede neticeleneceğini belirtti. Özbek, "Dedikodular, kulübümüze zarar veriyor. Şayet bir suç varsa cezasız kalmayacaktır" diyerek sabırlı olunması gerektiğini vurguladı.

yeni-proje-41.jpg

SAVCILIK SORUŞTURMASI DERİNLEŞİYOR

Fatih Altaylı’nın aktardıklarına göre, savcılık soruşturması kapsamında Passolig kayıtları inceleniyor, sanık olarak çağrılan isimlerin banka hesapları ve mali geçmişleri de araştırılıyor. İfade verenler arasında Başkan Özbek’in şoförünün de bulunması dikkat çekerken, Altaylı yeni belgelerin savcılıkla paylaşıldığını ve soruşturmanın genişlediğini belirtti.

SORUŞTURMANIN ODAĞINDA KİMLER VAR?

Soruşturmada öne çıkan isimler arasında Eray Yazgan, Alper Narman, Bora Bahçetepe gibi yöneticiler bulunuyor. Bu isimlerin sanık sıfatıyla ifadeye çağrıldığı ve mali geçmişlerinin titizlikle incelendiği öğrenildi. Altaylı, Galatasaray çatısı altındaki bazı takımların otel işletmelerinde kamp yaptığını ve bu durumun da soruşturmada gündeme geldiğini aktardı.

yeni-proje-42.jpg

SÜRECİN SONU NEREYE VARACAK?

Karaborsa bilet satışı üzerinden kulüp kaynaklarını kullananların akıbeti merakla beklenirken, Altaylı’nın açıklamaları Galatasaray camiasında büyük yankı bulmaya devam ediyor. Başkan Özbek'in "Suç duyurusunda bulunduk" açıklamasıyla başlayan bu süreçte, her geçen gün yeni bir iddia daha ortaya çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN