Hangi kanalda olacağı belli oldu! Ali Koç ve Aziz Yıldırım seçime saatler kala canlı yayında kapışacak

Hangi kanalda olacağı belli oldu! Ali Koç ve Aziz Yıldırım seçime saatler kala canlı yayında kapışacak

Fenerbahçe'de başkanlık seçimine saatler kala Ali Koç ve Aziz Yıldırım, bu akşam saat 23.00'de canlı yayında kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe'de heyecan dorukta! Seçim öncesi, kulübün iki önemli ismi Ali Koç ve Aziz Yıldırım, televizyon programında kozlarını paylaşacak. Merakla beklenen duyuru nihayet yapıldı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç, bu akşam saat 23.00'de HaberTürk TV'de canlı yayında buluşacaklar.

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu'na saatler kala, camia nefesini tuttu. Ülker Stadyumu'nda yapılacak tarihi seçime hazırlanan mevcut başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım, altı yıl sonra ilk kez yüz yüze gelecekleri televizyon programında karşı karşıya gelecek.

Başkanlık için yeniden aday olan Aziz Yıldırım, divan başkanlığına Vefa Küçük'ün seçilmesinin ardından, oylamanın anti demokratik olduğunu öne sürerek kongreyi terk etmişti. Ali Koç ise kongre sonunda kürsüye çıkarak, Aziz Yıldırım'ı televizyon programında tartışmaya davet etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN