Galatasaray'a 42 milyon euroluk süper yıldız! Aslan bombayı patlatıyor: 118 gol 174 asist... Yer yerinden oynayacak!

Galatasaray'a 42 milyon euroluk süper yıldız! Aslan bombayı patlatıyor: 118 gol 174 asist... Yer yerinden oynayacak!

Ara transfer döneminde Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 42 milyon euroluk transfer bombasını patlatmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Samsunspor'u 0-2 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Orta sahasına takviye yapma kararı alan sarı-kırmızılı ekip, 42 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Gelecek sezon orta sahasına üst düzey bir yıldız takviyesi yapma kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Sarı-kırmızılı ekip, İngiliz devi Manchester United formasını terleten Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Eriksen'i gözüne kestirdi.

Orta sahaya yıldız takviyesi yapma kararı alan sarı-kırmızılı ekip, 31 yaşındaki yıldız futbolcunun transferi için harekete geçti.Christian Eriksen wants to see a more clinical Manchester United | beIN SPORTS

Aslan, 2025 yılına dek İngiliz deviyle sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu makul bir ücret karşılığında kadrosuna katmayı hedefliyor. Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan 31 yaşındaki süper yıldız, bu sezon İngiliz ekibinde 19 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu.

Danimarkalı yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN