Galatasaray Urugaylı yıldıza imzayı attırdı! Okan Buruk havalimanında karşılayacak. 16 milyon euroya geliyor, hayırlı olsun

Galatasaray Urugaylı yıldıza imzayı attırdı! Okan Buruk havalimanında karşılayacak. 16 milyon euroya geliyor, hayırlı olsun

Galatasaray'a gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile antrenmanlara devam eden sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları sürüyor. Takıma takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen Aslanlar yılın bombasını patlattı. Galatasaray Urugaylı yıldıza imzayı attırdı! Okan Buruk havalimanında karşılayacak. 16 milyon euroya geliyor, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu genişletmek isteyen sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray Urugaylı yıldıza imzayı attırdı! Okan Buruk havalimanında karşılayacak. 16 milyon euroya geliyor, hayırlı olsun.

GALATASARAY URUGAYLI YILDIZA İMZAYI ATTIRDI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Orta sahayı güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar sürpriz bir gelişmeye imza attı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Uruguay Milli Takımı ve Flamengo'da forma giyen Nicolas de la Cruz'u transfer listesine aldı. 2028'e kadar Flamengo ile kontratı bulunan 27 yaşındaki orta saha için Galatasaray nabız yoklamaya başladı.

yeni-proje-2024-07-14t115018-900.jpg

OKAN BURUK HAVALİMANINDA KARŞILAYACAK! 16 MİLYON EUROYA GELİYOR, HAYIRLI OLSUN

Orta sahada 8 ve 10 numara mevkiilerinde oynayabilen Nicolas de la Cruz, aynı zamanda Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da yer aldı. Ocak 2024'te River Plate'ten Brezilya'nın Flamengo takımına transfer olan de la Cruz'un bonservis değerinin 15 ila 20 milyon euro arasında olduğu vurgulandı. Kariyerinde hiç Avrupa'da oynamayan Uruguaylı yıldızın Galatasaray'a sıcak bakabileceği aktarıldı. Ancak Flamengo'nun deneyimli orta saha ile devam etme düşüncesi bulunuyor. İlerleyen günlerde transfer durumunun olumlu ya da olumsuz netleşmesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-14t115032-371.jpg

Nicolas de la Cruz, 2017-2023 yılları arasında Arjantin'de River Plate'te oynadı. 27 yaşındaki orta saha, River Plate ile kupalar kazandı. Arjantin liginde 2 şampiyonluk yaşayan Uruguaylı futbolcu, Arjantin Kupası'nı 2 kez, Arjantin Süper Kupası'nı 2 kez ve bir kez de Sudamericana Kupası'nı kaldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN