Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 33 milyon euroluk süper yıldız! 115 gol 75 asist...

Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 33 milyon euroluk süper yıldız! 115 gol 75 asist...

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı. Aslan, gözünü İspanya'ya dikti.

Bu akşam Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu olacak Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer operasyonuna başladı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 33 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yaz transfer sezonunda önceliği bu pozisyona verdi. Aslan, 33 milyon euroluk süper yıldızın transferi için düğmeye bastı.

İLKAY GÜNDOĞAN HAMLESİ

Fanatik'in haberine göre; Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Barcelona formasını terleten Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'a kancayı taktı.

Son dönemde Barcelona'da sorunlar yaşayan yıldız orta saha oyuncusunun İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek. Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Barcelona forması altında 46 karşılaşmada görev alırken 5 gol 11 asiste imza attı.İlkay Gündoğan: "Ben Galatasaray'a gelmeye hazırım, Barcelona'yı ikna etmek sizin işiniz"

Barcelona formasını terleten yıldız orta saha oyuncusunun sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. 33 yaşındaki İlkay Gündoğan, futbol kariyeri boyunca 603 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 115 gol 75 asiste imza attı.

Alman orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN