Fernando Santos Beşiktaş'ın tarihine geçti! 51 yol sonra bir ilki başardı: Tekrarlanması zor başarı...

Fernando Santos Beşiktaş'ın tarihine geçti! 51 yol sonra bir ilki başardı: Tekrarlanması zor başarı...

Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrılması sonrasında Beşiktaş'ın başına geçen Portekizli teknik adam Fernando Santos, 51 yıl aradan sonra tekrarlanması zor bir başarıya imza atarak Beşiktaş'ın tarihine geçti.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasının kapanış karşılaşmasında kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini 2-0 mağlup ederek puanını 43'e yükseltti. Kartal'ın Portekizli teknik adamı Fernando Santos, bu galibiyetle 51 yıl aradan sonra bir ilke imza atarak Beşiktaş'ın tarihine geçti.

Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında Beşiktaş'ın başına geçen Portekizli teknik adam Fernando Santos, siyah-beyazlı ekibin tarihine geçerek tekrarlanması güç bir başarıya imza attı. Kartal, Portekizli teknik adam yönetiminde 51 yıl aradan sonra bir ilke imza attı.

Opta'nın haberine göre; Kartal'ın 69 yaşındaki tecrübeli teknik adamı Fernando Santos, Süper Lig tarihinde Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk dört iç saha maçında gol yemeyen ikinci isim olarak Beşiktaş'ın tarihine geçti.

Siyah-beyazlı ekipte daha önce aynı başarıya 1972-1973 sezonunda Horst Buhtz imza atmıştı. Santos, Buhtz'a ait başarıyı 51 yıl sonra tekrarlayarak siyah-beyazlı ekip adına tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Portekizli teknik adam Beşiktaş'ın başına geçtiği günden bu yana 7 karşılaşmada görev alırken 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Tecrübeli teknik adam yönetimindeki Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 7 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN