Fenerbahçe'nin yıldızı dünya devlerini geride bıraktı! Kanarya'nın yıldız isminden tekrarlanması zor başarı... Tarihe geçti!

Fenerbahçe'nin yıldızı dünya devlerini geride bıraktı! Kanarya'nın yıldız isminden tekrarlanması zor başarı... Tarihe geçti!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray ile şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'nin yıldız ismi, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak tarihe geçti. Kanarya'nın yıldız ismi, dünya yıldızlarını geride bıraktı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarını mutlu eden Fenerbahçe'nin yeni transferi, dünya yıldızlarını geride bırakarak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde 2014 yılından bu yana devam eden hasretini dindirmeyi amaçlıyor. Süper Lig'de liderlik koltuğunda bulunan sarı-lacivertli ekibin yıldız ismi, dünya yıldızlarını geride bırakarak Avrupa devlerinin radarına girdi.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Rus temsilcisi Dinamo Moskova'dan 9,7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan ve sarı-lacivertli forma altında 37 karşılaşmada görev alarak 12 gol 14 asiste imza atan Polonyalı yıldız orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, dünya yıldızlarını geride bırakarak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Polonyalı yıldız orta saha Sebastian Szymanski, Avrupa'nın 10 büyük liginde bu sezon en fazla skor katkısı yapan orta saha oyuncusu oldu.

Fenerbahçe forması altında Süper Lig'de 9 gol 9 asiste imza atan yıldız orta saha oyuncusu, toplamd 18 gole direkt katkı sundu.

Avrupa'nın 10 büyük liginde en fazla skor katkısı yapan orta saha oyuncusu olan Polonyalı yıldızı 17 gol katkısıyla Benfica'nın Portekizli yıldız oyuncusu Rafa Silva takip etti. Celtic forması giyen Matt O'Riley ise 16 skor katkısıyla üçüncü sırada yer aldı.

Sarı-lacivertli forma altında gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Polonyalı oyuncunun Avrupa'nın dev takımlarının radarına girdiği öne sürüldü.

Sebastian Szymanski: Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız - Fenerbahçe - Spor Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN