Fenerbahçe'den Osimhen'i unutturacak transfer! Messi'nin veliahtı geliyor: Acun Ilıcalı bombayı patlattı

Fenerbahçe'den Osimhen'i unutturacak transfer! Messi'nin veliahtı geliyor: Acun Ilıcalı bombayı patlattı

Osimhen transferinin ardından Fenerbahçe yeni transferi duyurdu. Bugüne kadar ki tüm transferleri unutturacak olan isim sarı lacivertli formayı giyecek. Messi'nin veliahtı olarak da nitelendirilen oyuncuyu Acun Ilıcalı duyurdu. İşte Fenerbahçe'nin yeni yıldızı...

BURAK ÖZTOPRAK

Transfer sezonu boyunca rekabet eden Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki dengeyi Osimhen bozmuştu. Piyasa değeri 100 milyon euro olarak bilinen yıldız oyuncuya karşılık Fenerbahçe bombayı patlattı. Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, dünya yıldızı Messi'nin veliahtı geliyor. İşte o transfer...

ARJANTİNLİ YILDIZ FENER'E GELİYOR

Ezeli rakibi Galatasaray'ın dünyanın en pahalı 3 forveti arasında gösterilen Victor Osimhen'i almasının ardından, Fenerbahçe bu transfere yanıt vermek için harekete geçti. Transferle ilgili bombayı Fenerbahçe yöneticisi Acun Ilıcalı patlattı.

Fenerbahçe yöneticisi Acun Ilıcalı, Boca Juniors forması giyen genç yıldız Cristian Medina’nın transfer süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Arjantinli orta saha oyuncusunun sarı-lacivertli takıma katılmaya istekli olduğunu vurgularken, "Cristian Medina, Fenerbahçe’ye gelme konusunda kararlı. Boca Juniors şu anda zorlu bir dönemden geçiyor ve bu yüzden, 'Şu an değil, Ocak ayında görüşelim' dediler. Ocak transfer döneminde kadromuzu güçlendireceğiz," ifadelerini kullandı.

cristian-medina-argentinien-olympia-2024-1721844614-143292.jpg

MESSİ'NİN VELİAHTI

Arjantin Milli Takımı’nın formasını da giymiş olan Cristian Medina, Boca Juniors altyapısından yetişmiş ve kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiştir. 2002 doğumlu olan Medina, orta sahada dinamik oyun tarzı ve üstün top kontrolü ile öne çıkıyor. Transfermarkt verilerine göre, genç oyuncunun piyasa değeri 7 milyon Euro civarında ve büyük kulüplerin radarında yer alıyor. Medina, gerek teknik kapasitesi gerekse oyun zekası ile Messi’nin varisi olarak görülüyor ve Arjantin futbolunun yeni yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyor.

medina-cristian-boca-juniors-2024-1709050432-130499.jpg

FENERBAHÇE’NİN OCAK PLANLARI

Ilıcalı’nın açıklamaları, Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırırken, Ocak transfer döneminde sarı-lacivertli takımın kadrosunu güçlendireceği sinyallerini verdi. Cristian Medina’nın Boca Juniors’tan ayrılarak Fenerbahçe’ye transfer olma ihtimali, Arjantin futboluna damga vurması beklenen bu genç yıldız için yeni bir sayfa açabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN