Fenerbahçe'deki başkanlık yarışı öncesi Murat Ülker'in evinde sürpriz buluşma

Fenerbahçe'deki başkanlık yarışı öncesi Murat Ülker'in evinde sürpriz buluşma

Fenerbahçe’nin önemli isimleri Murat Ülker, Ahmet Özaktaç ve Acun Ilıcalı, başkanlık seçimleri öncesinde Ülker'in ev sahipliğinde kahvaltıda buluşarak kulübün geleceğini ve seçim sürecini değerlendirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanlık seçimi öncesinde önemli isimler bir araya geldi. Murat Ülker, Ahmet Özaktaç ve Acun Ilıcalı, başkanlık yarışının final gününde sabah kahvaltısında buluşarak Fenerbahçe’nin geleceğini masaya yatırdı. Bu önemli buluşma, Murat Ülker’in yalısında gerçekleşti.

yeni-proje-4-005.jpg

FENERBAHÇE’NİN GELECEĞİ KONUŞULDU

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere Kahvaltının ana gündem maddesi, Fenerbahçe'nin başkanlık seçimi ve kulübün geleceği oldu. Üç önemli isim, seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunurken, Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olabilmesi için neler yapılabileceğini de tartıştı. Ülker, Özaktaç ve Ilıcalı, kulübün geleceği için ortak projeler üzerinde fikir birliği sağladı.

yeni-proje-5-002.jpg

DOSTLUK VE DAYANIŞMA VURGUSU

Bu buluşma, sadece seçim sürecine yönelik değil, aynı zamanda Fenerbahçe'ye olan gönül bağının bir göstergesiydi. Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde de Murat Ülker'i ziyaret ederek, Mourinho imzalı Fenerbahçe formasını hediye etmişti. Bu dostluk, Fenerbahçe sevgisi etrafında güçlenmeye devam ediyor.

FENERBAHÇE FUTBOL AKADEMİSİ’NE DESTEK

İş insanı Ahmet Özaktaç’ın oğlu Özgür Özaktaç, halen Fenerbahçe Futbol Akademisi’nden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Bu buluşma, Özaktaç ailesinin Fenerbahçe’ye olan bağlılığını ve kulübün genç yeteneklerine verdikleri desteği bir kez daha gözler önüne serdi.

MURAT ÜLKER’İN TARAFSIZ DURUŞU

Murat Ülker’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı buluşması, Ülker’in seçimdeki tarafını gösterir nitelikteydi. Ancak Ülker, her ne kadar bir tercih yapacaksa da, Fenerbahçe’nin çıkarlarını her şeyin üstünde tutacak kadar büyük bir Fenerbahçeli olduğunu defalarca kanıtlamış bir isim.

AZİZ YILDIRIM VE ACUN ILICALI ARASINDAKİ GERGİNLİK

Aziz Yıldırım'ın “FETÖ ve Adnan’cılıkla” itham ettiği Acun Ilıcalı ile Murat Ülker'in bir hafta içinde iki kez bir araya gelmesi, dostluklarına verdikleri önemi gösteriyor. Bu buluşma, Fenerbahçe'ye gönül veren isimlerin, kişisel anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak kulübün geleceği için bir araya gelebileceğini kanıtlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN