Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hedefi Filip Kostic

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hedefi Filip Kostic

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray, sol bek pozisyonu için aynı ismi hedef olarak belirledi. Juventus'un yıldız futbolcusu Filip Kostic, her iki takımın da gündeminde yer alıyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de müthiş bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ve Galatasaray, transfer hedeflerinde de kıyasıya bir rekabetin içerisine girdi. Her iki takım da Juventus'un yıldızının peşinde.

Calcio Mercato'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Galatasaray, Juventus'ta gözden düşen Filip Kostic'in durumunu takip ediyor. Juventus'un yıldız futbolcusu için beklediği bonservis bedeli 9-10 milyon euro arasında olacak.

31 yaşındaki Sırp yıldız, bu sezon Juventus formasını 24 kez terletti. Filip Kostic, bu süreçte sadece 4 asistlik performansa imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN