Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Ali Koç yeniden başkan

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Ali Koç yeniden başkan

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde tarihi seçim sona erdi. Seçimli olağan genel kurulda Ali Koç, büyük bir farkla yeniden başkan seçildi. Aziz Yıldırım birlikte geldikleri kürsüde başkan seçilen Ali Koç'u tebrik etti. Kullanılan 27 bin 489 oyun 16 bin 464’ünü alan Ali Koç, sarı-lacivertli kulüpte 3. dönemini yaşayacak. Ali Koç’a 2018’in ardından ikinci kez kaybeden Aziz Yıldırım ise 10 bin 483 oyda kaldı.

ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKAN

Resim

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde seçimli olağan genel kurul bugün (6 Haziran) yapıldı. Mevcut Başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım tarihi seçimde karşı karşıya geldi. Saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi, saat 17.00’de sona erdi.

Fenerbahçe olağan seçimli genel kurulunda rakibi Aziz Yıldırım’ı mağlup eden Ali Koç, yeniden Fenerbahçe başkanı seçildi. Rekor katılıma sahne olan seçimde Ali Koç, kullanılan 27 bin 489 oyun 16 bin 464’ünü aldı. Seçimin ardından birlik mesajları veren Aziz Yıldırım ise 10 bin 483 oyda kaldı.

Kullanılan oy sayısı: 27.489
Toplam geçerli oy: 26.947
Ali Koç: 16.464
Aziz Yıldırım: 10.483
Fark: 5,981

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yeniden başkan seçilen Ali Koç’un yönetim kurulu asil ve yedek listeleri:

Asil Liste:

Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Nevres Erol Bilecik, Hüseyin Bozkurt, Mehmet Salih Dereli, Esin Güral Argat, Ali Acun Ilıcalı, Korkut Nedim Keçeli, Ahmet Ketenci, Burak Çağlan Kızılhan, Acar Sertaç Komsuoğlu, Sait Ergun Özen, Fethi Pekin, Mustafa Hakan Safi.

Yedek Liste:

Ali Alper Alpoğlu, Selma Perihan Altay Rodopman, Mustafa Kemal Danabaş, Eren Ali Dişli, Özgür Özaktaç, Cenk Öztanık, Rıfat Perahya.

Fenerbahçe başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç, seçimin ardından tarihi bir fotoğraf verdi.

Resim

Aziz Yıldırım ve Ali Koç, seçimin ardından kürsüye birlikte çıktılar ve birbirlerine sarılıp kongre üyelerini selamladılar.

ALİ KOÇ: ''FENERBAHÇE ÇAĞI BAŞLIYOR''

Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli oluyor! Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı? - Aspor

Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç, kongre üyelerine seslendi. Ali Koç'un konuşmasında öne çıkan satır başları şu şekilde:

"Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldi mi coşkulu, yeri geldi mi gergin bir kongreyi geride bıraktık. Bugün, yaklaşık 28 bin üyemiz oy kullandı. Bu bir rekordur. Türkiye'de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Her yerde büyüğüz, burada da büyüklüğümüzü gösterdik."

Resim

"Birkaç kez tekrar ettim, 'Bu yarışın bir kaybedeni olmasın, bir kazananı olsun. O da Fenerbahçe olsun.' dedim. Şimdi bunu hep beraber gerçekleştirme zamanı. Artık Fenerbahçe çağı, bugünden itibaren başlıyor."

"Eminim ki Riva tarafında bu akşamki sonuçlardan memnun olmayan biri vardır. Artık değişim zamanı."

Resim

"Sesini yükseltenler, bize karşı güç gösterisi yapanlar çok iyi bilsinler ki, ağaçları büyüten gök gürültüleri değil yağmurlardır. Fenerbahçe sağanak yağmuruna herkes hazır olsun."

"Sizden ilk ricam, hepimizin ilk vazifesi... Artık Fenerbahçe'yi, hocasını, sporcularını, başkanını, yönetimini sosyal medyada çerez halin getirmeyelim. Buradaki bütün gücümüzü rekabete, rakiplerimize, belden aşağı vuranlara ve yıkmak istediğimiz sisteme harcayalım."

SEÇİMDEN CANLI NOTLARI AŞAĞIDA OKUYABİLİRSİNİZ

OY SAYIMINA GEÇİLDİ

Tarihi buluşma İşte Ali Koç ve Aziz Yıldırım ın tüm açıklamaları | beIN SPORTS Türkiye - beinsports.com.tr/

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün gelecek 3 yılını şekillendirecek tarihi seçimde oy kullanma işlemi sona erdi. Kongre üyeleri, Ülker Stadyumu'na giderek oylarını kullandı. Fenerbahçe genel kurulunda 27.000 civarında oy kullanıldı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasındaki seçimin kazananı kısa süre sonra belli olacak.

Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu'nda oy sayımı saat 18.10 itibariyla başladı.
Resim

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu: ''3 sandık görevlisiyle konuştum. Bu sandıklar özelinde Ali Koç önde gözüküyor. Toplam 47 sandık var, bu yüzden sonucu şu an ön görmek kolay değil.''

ALİ KOÇ'TAN BÜYÜK FARK

Resim

Resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç seçimi kazandı. Koç, açılan sandıkların hepsinde seçimi önde götürüyor.

Resim

Fenerbahçe kongre üyeleri, Ali Koç'a "İnandık sana, güvendik sana, yüzümüzü kara çıkarma" tezahüratları yaptı.

Resim

Kongre üyeleri "İki başkan el ele, hep beraber tribüne" tezahüratı yaptı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım, birlikte kürsüye çıktı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım el ele verdi ve tribünleri selamladı.

Resim

Aziz Yıldırım, Ali Koç'un başkanlığını kabul etti. Yıldırım, konuşmasında "Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık, inşallah sayın Ali Koç ve arkadaşları çizdiğimiz harita doğrultusunda Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN