Fenerbahçe Cenk Tosun transferini açıkladı

Fenerbahçe Cenk Tosun transferini açıkladı

Oğuz Aydın'dan sonra Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun da Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Fenerbahçe, bu transfer için Tosun'a yıllık 1.25 milyon Euro maaş ödeyecek.

Oğuz Aydın'dan sonra Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun da Fenerbahçe ile anlaştı. 33 yaşındaki golcü, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'den Cenk Tosun transferine ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, prensip anlaşmasına vardığı milli futbolcu Cenk Tosun, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul’a gelecektir." ifadelerine yer verildi.

CENK TOSUN'UN KARNESİ

Beşiktaş formasıyla geçtiğimiz sezon 47 maça çıkan Cenk Tosun, 11 gol ve 8 asist kaydetti. A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosunda yer alan deneyimli oyuncu, 2 maçta süre alırken 1 gol kaydetti. Cenk Tosun kariyerinde Beşiktaş'la birlikte Eintract Frankfurt, Gaziantepspor, Everton ve Crystal Palace formalarını da giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN