Dev derbide Bayern Münih'in konuğu Borussia Dortmund

Dev derbide Bayern Münih'in konuğu Borussia Dortmund

Almanya Bundesliga'nın 27. haftası dev bir derbiye ev sahipliği yapacak. Bayern Münih, sahasında ezeli rakibi Borussia Dortmund ile kozlarını paylaşacak.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Almanya Bundesliga'nın 27. haftası dev bir derbiye ev sahipliği yapacak. Bayern Münih ile Borussia Dortmund, Allianz Arena'da karşı karşıya gelecek. TSİ. 20.30'da başlayacak mücadele, beIN Sports 4 ekranlarından naklen yayımlanacak.

e4f2d4a6ca054a7d8919657a9b787219.jpg

Şampiyonluk mücadelesinde Bayer Leverkusen'in oldukça gerisinde kalan Bayern Münih, bu sezon göstermiş olduğu performansla büyük hayal kırıklığı yaşayan Borussia Dortmund'u sahasında konuk edecek.

Bayern Münih bu sezon oynadığı 26 karşılaşmada 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ev sahibi, topladığı 60 puanla 2. sırada yer alıyor.

Borussia Dortmund ise geride kalan 26 haftada topladığı 50 puanla 4. sırada bulunuyor. Borussia Dortmund, 2019'dan bu yana Bayern Münih'i mağlup etmeyi başaramadı. Sarı-Siyahlı ekip, deplasmanda ise son olarak 2014 yılında sahadan galibiyetle ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN