Cimbom'a bir transfer hamlesi daha: Portekizli yıldıza Fener kancası!

Cimbom'a bir transfer hamlesi daha: Portekizli yıldıza Fener kancası!

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın da peşinden koştuğu Portekizli futbolcuya teklif götürmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, uzun zamandır arzuladığı Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon ulaşmayı amaçlıyor. Önümüzdeki sezonun planını da şimdiden yapmaya başlayan sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray'ın da ilgilendiği bir yıldızla gözünü dikti.

TEKLİF SEZON SONU

Fenerbahçe, ismi bir dönem Galatasaray ile birlikte anılan Portekizli orta saha oyuncusu Rafa Silva ile ilgileniyor. 10 numara dışında sağ kanat ve sol kanat da oynayabilen Rafa Silva'nın sözleşmesi haziran ayında sona erecek. Rafa Silva ile birçok Avrupa kulübü de ilgileniyor.

rafa-silva-fenerbahce-galatasaray.jpg

İMZA PARASI VERİLECEK

Star'da yer alan habere göre, sarı-lacivertli kurmayların da Rafa Silva'nın menajeri ile görüşme kararı aldığı ifade edildi. Transferde geç kalmak istemeyen Fenerbahçe elini çabuk tutmak istiyor.

Bonservisi elinde olacak olan Rafa Silva için Fenerbahçe'nin imza parası vermeye hazır olduğu da gelen haberler arasında. Bu sezon Benfica formasıyla 36 resmi maça çıkan Rafa Silva bu karşılaşmalarda 14 gol, 12 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN