Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un bir araya geldiği yayın reyting rekorlarını alt üst etti! Tam 12 katı...

Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un bir araya geldiği yayın reyting rekorlarını alt üst etti! Tam 12 katı...

Fenerbahçe'de başkanlık için yarışacak olan Aziz Yıldırım ile Ali Koç, 6 yıl aradan sonra dün ilk kez bir araya geldi. Yıldırım ve Koç canlı yayında yüzleşirken söz konusu program reyting rekorları kırdı.

Süper Lig'de 99 puan toplayarak lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada sezonu tamamlayan Fenerbahçe, bugün yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek. Seçimde yarışacak olan Ali Koç ile Aziz Yıldırım, seçime saatler kala dün akşam canlı yayında karşı karşıya geldi.

Habertürk ekranlarına konuk olarak 6 yıl aradan sonra ilk kez bir araya gelen Aziz Yıldırım ile Ali Koç, birbirlerinin sorularını yanıtladı. Tarihi yayın kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken reyting rekorlarını da alt üst etti.

Somera'nın aktardığına göre; Aziz Yıldırım İle Ali Koç'un yüzleştiği yayın 55,89 ile dün akşamı en çok izlenen programı oldu. Söz konusu yayını 4,72 ile Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kardeşlerim' dizisi takip etti.

Yıldırım ve Koç'un yüzleştiği programın 'Kardeşlerim' dizisinden yaklaşık 12 kat fazla izlenmesi dikkatleri çekti.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN