Avrupa'nın devleri, Semih Kılıçsoy'u istiyor

Avrupa'nın devleri, Semih Kılıçsoy'u istiyor

Trendyol Süper Lig'de bu sezon göstermiş olduğu performansla kendisini herkese hayran bıraktıran Semih Kılıçsoy'un talipleri artıyor. Avrupa'nın dev kulüpleri, Beşiktaş'ın genç yıldızını kadrosuna katmak istiyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un göstermiş olduğu performansla bir nebze de olsa moral buldu. Kartal'ın 18 yaşındaki yıldızı, EURO 2024'e göz kırpan formunun yanı sıra Avrupa'nın dev kulüplerinin de radarında.

Bu sezon çıktığı 19 resmi maçta 8 gol atıp, 2 de asist yapan Semih Kılıçsoy'un, kısa süre içerisinde Avrupa'ya transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Borussia Dortmund, sezon başından beri izlediği Semih Kılıçsoy için şartları zorlayacak. Alman ekibi, 18 yaşındaki futbolcu için her maça temsilci yollayacak. Dortmund'un yanı sıra Arsenal, Juventus ve Atletico Madrid de Semih Kılıçsoy'u sezon sonuna dek yakından takip edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN