Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzonspor'da Abdullah Avcı bir kez daha istifaya davet edildi! 'Av sezonu bitmiştir, Avcı istifa...'

Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzonspor'da Abdullah Avcı bir kez daha istifaya davet edildi! 'Av sezonu bitmiştir, Avcı istifa...'

Abdullah Avcı yönetiminde başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam üst üste üçüncü kez bordo-mavili taraftarlar tarafından istifaya davet edildi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Rapid Wien'in konuğu olan Trabzonspor, Avusturya ekibine 0-2 mağlup olarak tura veda etti. İki karşılaşmada toplamda 0-3'lük sonuçla Avrupa Ligi'ne veda eden bordo-mavili ekipte Abdullah Avcı, üst üste üçüncü kez istifaya davet edildi.

Abdullah Avcı yönetiminde sezona kötü bir giriş yapan Trabzonspor, Avrupa Ligi'ne veda etti. Avusturya ekibi Rapid Wien'e 0-2 mağlup olan bordo-mavili ekip, yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek.

Geçtiğimiz hafta iç sahadaki Wien yenilgisi sonrasında Trabzon'da istifaya davet edilen Avcı, Süper Lig'in ilk karşılaşması olan Sivasspor karşılaşmasının ardından da Sivas'ta istifaya davet edilmişti. Bordo-mavili ekibin deneyimli teknik adamı bu ke de Wien deplasmanında istifaya davet edildi.

Avusturya'daki bordo-mavili taraftarlar Avcı'yı istifaya davet ederek 'Av sezonu bitmiştir. Abdullah Avcı istifa' pankartı ile Avcı'yı istifaya davet etti.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN