Aslan'dan tarihi transfer hamlesi! 18 yıl aradan sonra ilk kez: 15 milyon euroluk bomba...

Aslan'dan tarihi transfer hamlesi! 18 yıl aradan sonra ilk kez: 15 milyon euroluk bomba...

Bu sezon 24. Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer sezonu çalışmalara başladı. Aslan, 18 yıl aradan sonra transferde bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Sezonu ilk iki sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Süper Lig'in son şampiyonu, 15 milyon euroluk ort saha oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladı..

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti. Aslan, yaz transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de kadrosuna katmak için çaba harcadığı Japon orta saha oyuncusu Daichi Kamada'yı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sarı-kırmızılı ekibin 27 yaşındaki Japon orta saha oyuncusunun menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekibin, Japon futbolcunun menajeriyle yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği ileri sürüldü.

Japon futbolcunun birçok takımdan teklif aldığı iddia edilirken sarı-kırmızılı ekibin teklifine daha sıcak baktığı ileri sürüldü.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Lazio'ya imza atan Japon orta saha oyuncusunun İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu sezon 28 karşılaşmada görev alan Japon orta saha oyuncusu 1 gol 1 asiste imza atarak beklentilerin altında kaldı.

Aslan, Japon Japon orta saha oyuncusunu kadrosuna katması halinde transferde 18 yıl aradan sonra bir ilke imza atmış olacak.

Galatasaray, Kamada transferini tamamlaması halinde 2006 yılından bu yana ilk kez bir Japon orta saha oyuncusu transfer etmiş olacak. Galatasaray son olarak 2006-2007 sezonunda İnamoto'yu transfer etmiş ve o tarihten bu yana kadrosuna Japon orta saha takviyesi yapmamıştı.

Daichi Kamada - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN