Arda Güler Madrid'e imzaya gidiyor

Arda Güler Madrid'e imzaya gidiyor

Genç yıldız Arda Güler'in önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de yer almayacağının açıklanmasının ardından bugün kalkacak özel uçakla Madrid'e gideceği belirtildi. Güler, geçtiğimiz günlerde Real Madrid'le anlaşmaya varmıştı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid ile anlaşma sağladı. Güler, bugün saat 17.00'de Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla İspanya'ya gidecek.

Sarı-lacivertli takımda devam etmek istemeyen ve Real Madrid ile anlaşan 18 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Arda Güler, Fenerbahçe Kulübü'nün kasasına ise ciddi anlamda katkı sunacak ayrıca sarı-lacivertliler genç futbolcunun bir sonraki satışından da pay alacak.

Öte yandan Arda Güler'in sağlık kontrolünden geçtikten sonra 6 senelik sözleşmeye imzalaması ve transferin kısa süre içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN