Alperen Şengün sezona hızlı girdi

Alperen Şengün sezona hızlı girdi

NBA'deki gururumuz Alperen Şengün, yeni sezona hızlı girdi. Houston Rockets'ın kaybettiği gecede milli basketbolcumuz maçı double-double'la tamamladı.

2024/25 NBA sezonundaki ilk maçında Houston Rockets, Charlotte Hornets'i konuk etti. Alperen Şengün'ün başarılı bir performans sergilemiş olsa da mağlubiyete engel olamadı.

Hornets, ilk yarısını 60-49 geride tamamladığı maçı 110-105 kazandı. İlk maçından galibiyetle ayrılan Hornets'ta LaMelo Ball 34 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu.

Konuk ekipte Tre Mann 24 ve Miles Bridges 10 sayı kaydetti.

ALPEREN ŞENGÜN'DEN DOUBLE-DOUBLE

Milli gururumuz maçı double-double yaparak tamamladı. Şengün, 34 dakika sahada kalırken 25 sayı ve 18 ribauntla oynadı. Alperen ayrıca 5 asist kaydetti. Ev sahibi ekipte Jalen Green 28 sayıyla takımının en skorer oyuncusu olurken Amen Thompson 13 ve Fred VanVleet 14 sayıyla oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN