A Milli Kadın Voleybol Takımı İtalya'yı geçemedi

A Milli Kadın Voleybol Takımı İtalya'yı geçemedi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı final maçında İtalya’ya 3-0 mağlup oldu. Ay-yıldızlılar, 10 Ağustos Cumartesi günü üçüncülük maçında Brezilya ile karşı karşıya gelecek.

Filenin Sultanları, Paris Olimpiyatları kadınlar voleybol yarı finalinde İtalya’yla karşılaştı. İtalya’ya 3-0’lık skorla mağlup olan A Milli Kadın Voleybol Takımı ilk seti 25-22 kaybetti.

1kapak-007.jpg

İkinci seti de 25-19 kaybeden Milli takım, üçüncü sette de 25-22 mağlup oldu.

Filenin Sultanları 10 Ağustos Cumartesi günü saat 18.15’te bronz madalya için Brezilya’yla karşılaşacak.

EDA ERDEM: SAKİN KALAMADIK

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem, karşılaşma sonrası açıklama yaptı.

Maçı iyi yönetemediklerini söyleyen Eda, "Yarı finale gelmek büyük bir başarı bizim için. Kazanmayı çok istiyorduk ama bir türlü sakin kalamadık, öndeyken bile oyunun kontrolü bizde değildi. İtalya çok sakin oynadı" ifadelerini kullandı.

1kapak-008.jpg

Bronz madalya şansına değinen Eda, "Hala bir madalya şansımız var. Çok güzel bir taraftar desteği var burada. Brezilya maçı zor olacak, iyi hazırlanan, daha sakin kalan ekip kazanacak. Madalya kazanmayı çok istiyoruz" sözlerini sarf etti.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Paris'te kadın Voleybol Milli Takımı'nın yarı final müsabakasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la birlikte izleyen Özgür Özel, İtalya'ya 3-0 mağlup olan Filenin Sultanları için teşekkür mesajı yayımladı. Özel X hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sergilediğiniz mücadele, yaşattığınız gurur için teşekkürler Filenin Sultanları. Bize Olimpiyat Oyunlarında bir ilki yaşatan Kadın Voleybol Milli Takımımıza bronz madalya maçında başarılar diliyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN