57 yıllık Trabzonspor tarihinde bir ilk! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

57 yıllık Trabzonspor tarihinde bir ilk! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Yeni sezonda Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, tarihi transfer hamlesi için harekete geçti.

2023-24 sezonunda beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesinde yer almayı hedefleyen bordo-mavili ekip, tarihi bir transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig'de üçüncü sırada tamamlayan, Türkiye Kupası'nda ise finalde Beşiktaş'a mağlup olarak sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesinde yer almayı hedefliyor.

Kadrosunda büyük bir değişime gitmesi beklenen bordo-mavili ekip, orta saha takviyesi için kolları sıvadı. Transfer sezonunun resmi olarak açılmasıyla bombaları peş peşe patlatmaya hazırlanan Karadeniz ekibi, tarihe geçecek transfer hamlesi için harekete geçti.

4 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Fanatik'in haberine göre; Bordo-mavili ekip, İngiltere Championship ekibi Marcelino Núñez'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Marcelino Núñez - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Bordo-mavili ekibin bu transfer için 4 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkardığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon 42 karşılaşmada görev alırken 2 gol 3 asiste imza attı.

TARİHE GEÇECEK

Şilili orta saha oyuncusu, Trabzonspor'a imza atması halinde bordo-mavili ekibin tarihindeki ilk Şilili futbolcu olarak Karadeniz ekibinin tarihine geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN