41 milyon euroluk süper yıldız! Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor...

41 milyon euroluk süper yıldız! Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor...

Yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen Beşiktaş, 41 milyon euroluk süper yıldızı bedelsiz olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunma hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş, 41 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sezonun ilk resmi maçında 3 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, transfer operasyonunda çalışmalarını hızlandırdı.

Gabriel Paulista, Rafa Silva, İmmobile ve Can Keleş'i kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran siyah-beyazlı ekip bu kez de 41 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fanatik'in haberine göre; Stoper hattına bir takviye daha yapmayı hedefleyen Beşiktaş, bonservisi İspanyol devi Barcelona'da bulunan Fransız savunma oyuncusu Clement Lenglet transferi konusunda ısrarını sürdürüyor.

Barcelona ile 2 yıl daha kontratı bulunan Clement Lenglet’i kiralamak isteyen siyah-beyazlı ekip, , Barcelona’da yıllık 6 milyon euro kazanan Lenglet’nin maaşının yarısını ödeyerek tecrübeli savunma oyuncusunu 1 yıllığına bedelsiz olarak kiralamayı amaçlıyor.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 29 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 41,30 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Beşiktaş aradığı stoperi Barcelona'da buldu! - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN