Shanghai Shenhua'dan Fenerbahçeli yıldızlar için 100 milyon dolarlık teklif

Shanghai Shenhua'dan Fenerbahçeli yıldızlar için 100 milyon dolarlık teklif

Eski Beşiktaşlı Demba Ba’nın da formasını giydiği Çin kulübü Shanghai Shenhua, sır gibi gizlediği bir amaçla Türkiye’ye çıkarma yaptı. Kulislerdeki iddialar ise oldukça çarpıcı cinsten.

Çin kulübü Shanghai Shenhua Başkanı Bruce Zhou’nun bugün oynanacak Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını tribünden izleyeceği öğrenildi. Hürriyet'in haberine göre dün ortaya atılan bu iddia futbol dünyasında büyük merak uyandırdı.

Henüz resmi teklif yapılmadı

Çinlilerin F.Bahçeli Nani, Van Persie ve Fernandao için 100 milyon Dolar vermek için hazırlandığı konusu bir dedikodu olarak kulislerde dolaşıyor. Sarı lacivertlilere bu konuda resmi bir teklif ulaşmasa da F.Bahçe’nin böyle bir teklif karşısında ne yapacağı merak konusu.

Taraftar ve yeni stat etkisi

Yetkililerin Türkiye’de bir kulüp satın almak istediği ise çok sık dile getiriliyor. Bu kulübün Eskişehirspor olabileceği de dillendirilen konulardan bir tanesi. Taraftar gücü ve yeni yapılacak stadyumu ile Eskişehirspor’un Çinliler için ideal bir kulüp olabileceği de söyleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN