Shanghai Shenhua Nani olmayınca Podolski’yi istedi

Shanghai Shenhua Nani olmayınca Podolski’yi istedi

Shanghai Shenhua Fenerbahçe’nin yıldızı Nani’den aradığını bulamayınca Galatasaray’ın kapısını Podolski için çaldı.

Galatasaray'da adı transfer söylentileriyle anılan Alman yıldız Lukas Podolski hakkında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Türkiye pazarını yakından takip eden Çin ekibi Shanghai Shenhua takımı 30 yaşındaki oyuncuyu listesinde bulunduruyordu. Çinliler'in listesinin ilk sırasında Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani vardı. Ancak, Sarı-Lacivertli takım kendilerine sunulan teklife rağmen 29 yaşındaki kanat oyuncusunu kesinlikle satmayacağını Çinli yetkililere iletti.

Yönetim iknaya çalışacak

Bunun üzerine yeni bir strateji belirleyen Shanghai Shenhua rotayı tamamen Sarı-kırmızılı takımın kanat oyuncusu Lukas Podolski'ye kırdı. Çinliler, Almanya’da oyuncunun Arap ve Türk menajerleriyle masaya oturdu. İlk başta G.Saray’dan ayrılmayı düşünmeyen 30 yaşındaki yıldız oyuncunun temaslar sonrası ikna olmaya yakın olduğu belirtildi. Pazarlıkların sürdüğü bir iki gün içinde transferin resmiyet kazanmasının beklendiği ifade edildi. Çinliler Deneyimli futbolcunun bonservisi için tam 10 milyon euroyu gözden çıkardılar. Podolski'ye ise yıllık 9 milyon euro vermeye razılar.

Galatasaray sıcak bakıyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Lukas Podolski için kendilerine ulaşan herhangi bir transfer teklifinin bulunmadığını söyledi. Özbek, "Teklifi ciddiye almamız için yazılı olarak müracaatın bize ulaşması gerekiyor ama şu ana kadar herhangi bir müracaat yok" diye konuştu. UEFA’nın Finansal Fair-Play kıskacında olan Sarı-Kırmızılı yönetimin transfere sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Sözleşmelere dokunulmayacak

G.Saray yönetimi, UEFA ile yapılacak ikinci görüşme öncesi kemer sıkma politikasına devam ediyor. Yönetim bu planlama içinde futbolcuların sözleşmelerine dokunmama kararı aldı.

Alman futbolcu sosyal medya hesabı üzerinden "Çin'e gideceğim haberleri doğru değil. Kimseye konuşmadım. Böyle şeyleri nasıl yazıyorlar, inanılmaz" yorumunu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN