Sergey Lavrov'dan Türk askeri Suriye'ye girdi iddiası

Sergey Lavrov'dan Türk askeri Suriye'ye girdi iddiası

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türk askerinin Suriye'ye girdiği iddiasını tekrarladı, ellerinde delil olduğunu ileri sürdü.

Rus televizyonu Ren-TV'ye konuşan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ordusunun Suriye'ye girdiğine dair ellerinde kanıt olduğunu iddia etti, Türkiye'nin Suriye sınırındaki eylemlerinin genişleyerek büyüdüğünü öne sürdü. Türkiye'nin, Türkiye-Suriye sınırındaki eylemlerini "ürpertici genişleme" olarak niteleyen Lavrov, Birleşmiş Milletler'in Suriye görüşmelerine, Türkiye'nin karşı çıkmasına rağmen Kürtleri davet etmesi gerektiğini söyledi. Lavrov, IŞİD'in "kalesi" olarak adlandırılan Rakka'yı işgalden kurtarmak için ABD'yle işbirliği yapmak istediklerini de sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN