Şener Şen ekranlara mı dönüyor? O da mı 'İçerde'?

Şener Şen ekranlara mı dönüyor? O da mı 'İçerde'?

Seyircileri ekran başına kilitleyen yeni dizi İçerde'ye Şener Şen de dahil oluyor. Dizi oyuncularından Gözde Kansu'nun paylaşımı ile günün en çok konuşulanı oldu. Av Mevsimi filminden sonra iki büyüyk usta Şener Şen ve Çetin Tekindor ilk kez ekran karşısına geçecek.

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral'ın başrolu paylaştığı İçerde dizisinde büyük bir sürpriz yaşanıyor. Twitter'da 'TT' olan konu ile herkes Şener Şen de 'İçerde' paylaşımı yapmaya başladı. Daha önce Yavuz Turgul'un Türk sinemasında önemli bir yeri olan Av Mevsimi filmi ile birlikte rol alan Şener Şen ve Çetin tekindor bir kez daha beraber rol alacak.

Vatan'da yer alan habere göre konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken usta oyuncu Şener Şen'in diziye dahil olacağı iddiası İçerde Dizisi'nin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Yavuz Turgul'un yönetmenliğini yaptığı Av Mevsimi, Türk sinemasının üç önemli ismi Şener Şen, Çetin Tekindor ve Cem Yılmaz'ı aynı yapımda buluşturmuştu. Şimdi ise Şener Şen'in katılımıyla bu üç isimden ikisi aynı yapımda rol alacak.

16-10/14/icerde-de-sener-sen-bombasi-2445704.Jpeg

İÇERDE KONUSU

Sarp Yılmaz, polis okulunu birinci olarak bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlamaktadır. Sarp’ın daha önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert’de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mert hayatında giren Melek’in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve polis okuluna başlamıştır.

Sarp ve Umut’un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları büyük trajedilerden biri olmuştur. Babalarının hapse atılmasından sonra Umut’un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz bir şekilde buluşmuşlardır.

Polis Akademisi’nin mezuniyet töreni geldiğinde ise Sarp’ın hocası Yusuf Kaya, Sarp’ın babasının kötü niyetli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp ise hocasına törende silah çekmiş ve daha sonra hapse girmiştir. Sarp’ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mert’e yardım eden Melek’tir.

Sarp’ın hapse girmesiyle Mert artık ikinci plandadır ve daha da göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü niyetli adamların en güvendiği isimlerden biri haline gelmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN