Selçuk Şahin'in FC Wil 1900 ile sözleşmesi karşılıklı feshedildi

Selçuk Şahin'in FC Wil 1900 ile sözleşmesi karşılıklı feshedildi

Sezon başında İsviçre ekiplerinden FC Wil 1900'e transfer olan Selçuk Şahin'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.

Sezon başında İsviçre ekiplerinden FC Wil 1900'e transfer olan Selçuk Şahin'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Selçuk'un aldığı sorumluluklar ve katkıları için teşekkür edilirken, gelecekteki yaşantısında başarılar dilendi.

Sporx'in haberine göre 34 yaşındaki orta saha oyuncusu FC Wil kariyerinde toplam 12 maçta forma giyerken, kupa maçında 1 gol atma başarısı gösterdi.

Süper Lig'de kötü günler geçiren Gençlerbirliği, kadrosunu tecrübeli futbolcularla güçlendirmeyi amaçlarken, Selçuk Şahin de düşünülen isimler arasında yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN