Zonguldak'ta feci kaza: 2 ölü 23 yaralı

Zonguldak'ta feci kaza: 2 ölü 23 yaralı

Zonguldak'ta yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu otobüsü ile tomruk yüklü bir kamyon çarpıştı. Kazada iki kişi hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralandı. Bartın’dan Erzurum’a sefer yapan Metro Turizme ait 61 S 0870 plakalı yolcu otobüsü, Gökçebey-Yenice yolu Karahatipler mevkisinde 37 HB 447 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

OTOBÜS VE KAMYON SÜRÜCÜLERİ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpışmanın etkisiyle otobüs ve kamyon sürücüleri olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 23 kişi ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otobüsten çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, Gökçebey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık görevlileri, yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğunu belirtti.

VALİ OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gazetecilere açıklama yapan Vali Hacıbektaşoğlu, otobüste 21 yolcu ve 3 mürettebatın bulunduğunu belirterek, hayatını kaybeden sürücülere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Vali Hacıbektaşoğlu, kazanın nedenine ilişkin henüz net bir bilginin olmadığını, şerit ihlali veya kayma gibi sebeplerin araştırılacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN